Меню
Запазете час за консултация
Попълнете, за да се свържем с Вас и да уточним времето и начина на консултацията Ви.

Телефонната линия работи от 10:00 до 16:00 часа всеки делничен ден. Видео консултация може да проведете от 8:00 до 20:00 часа всеки делничен ден.
Име и фамилия *
Пол *
Възраст *
Телефон *
Email *
Код на Вашата организация
Населено място *
Защо се обръщате към нас? Опишете накратко какво Ви тревожи? *
Какво очаквате от нас? *
Предпочитан начин за провеждане на консултациите *
Предпочитан език за провеждане на консултациите: *
Посочете кой ден е удобен за Вас? *
Видео консултации се провеждат всеки делничен ден от 8:00 до 20:00 часа.
Посочете кой час е удобен за Вас? *
Видео консултации се провеждат всеки делничен ден от 8:00 до 20:00 часа.
Имате ли предишен опит с психотерапия или консултации?
Как разбрахте за Kabinet.bg?
Има ли нещо друго, което е важно да знаем?
Изпращайки заявката за консултация, Вие се съгласявате с Общите условия и Политиката ни за поверителност.

Как работи?

Kabinet.bg е онлайн платформа за безплатна психотерапевтична помощ и емоционална подкрепа на хората в най-голям риск и нужда в условията на Covid-19, война и глобална криза.

При нужда от подкрепа може да се свържете с нас по телефона, чат или да ни пишете по имейла.

Телефонната линия работи от 10:00 до 16:00 часа всеки делничен ден. Видео консултация може да уговорите и проведете от 8:00 до 20:00 часа всеки делничен ден.
Свържете се с нас
Обадете се на 0800-20-202, пишете на info@kabinet.bg или запазете час.
Запазете час
Заедно ще уточним най-удобното време за Вашата консултация.
Получете консултация
Получете своята безплатна консултация по телефон, видео връзка чат или имейл.

Общи въпроси за платформата:

За телефон 0800-20-202:

За онлайн сесиите:

За консултациите:

За Covid-19:

Какво е Kabinet.bg?

Kabinet.bg е онлайн платформа за безплатна и дистанционна психотерапeвтична помощ и емоционална подкрепа в условията на Covid-19.

Как работи платформата?

Нашите консултанти предоставят подкрепа по имейл, телефон, чат и онлайн видеовръзка, след преценка на Вашите нужди и спрямо Вашето желание и възможност. Една индивидуална видео сесия е с продължителност от 45 минути.

Как да запазя час за консултация?

Има няколко начина, по които може да запазите час за консултация:

  • Като се обадите на безплатен телефон 0800-20-202 (в работни дни от 10:00 до 16:00 часа);
  • Като попълните регистрационна форма на kabinet.bg (по всяко време) и ние се свържем с Вас при първа възможност;
  • Като ни пишете на info@kabinet.bg (по всяко време);
  • Като ни пишете в чата (по всяко време).

След получаване на заявка и преценка на нуждите Ви, както и удобното време за консултация, ще получите по имейл дата и час за насрочената сесия за консултация по телефон или линк, който е Вашият „вход“ за срещата. В имейла ще има допълнителни инструкции.

Колко ще струва да използвам платформата?

Предлагаме възможност за до 5 безплатни индивидуални или семейни сесии (по телефон, имейл, чат или с видеоконферентна връзка) с наш професионален консултант. След изтичането на броя безплатни сесии, Вашата консултация подлежи на допълнително договаряне с консултанта, с когото работите.

Безплатните консултации в периода на 2020 г. бяха възможни благодарение на финансовата подкрепа за онлайн платформата Kabinet.bg на Central European Initiative и нашите партньори.

Каква е цената на обаждане до 0800-20-202?

Обаждането до телефонната линия на Kabinet.bg е безплатно за Вас.

С консултант ли говоря, когато се обадя на 0800-20-202?

На телефонната линия отговарят консултанти-координатори, с които споделяте от какво имате нужда и насрочвате безплатна среща с консултант в удобно за Вас време, на език и начин на свързване, които предпочитате.

Какво представлява онлайн психотерапията?

Онлайн психотерапията е психотерапия, която се осъществява дистанционно, с помощта на устройство, свързано към интернет. В последните години този начин на психотерапия добива особена популярност заради многото си предимства:

  • Пести време от пътуване;
  • Позволява достъп до психотерапия на български език за хора, които живеят в чужбина или в отдалечени населени места;
  • Предоставя комфорта на терапевтична сесия от дома.

В условия на пандемия онлайн психотерапията се превърна във важен начин за получаване на подкрепа и професионална помощ.

Трябва ли да си инсталирам нещо, за да имам онлайн видеосесия?

Не е задължително. Необходимо е да имате компютър, таблет или смартфон, свързан с интернет. Линкът, който ще получите на имейла си, и който е „входът“ за Вашата сесия, ще отвори интернет страница. Там ще имате възможност да изберете дали да инсталирате приложение или да го използвате директно през интернет браузъра си.

Мога ли да се включа с сесия с консултант през таблет или смартфон?

Да, можете да използвате услугите на Kabinet.bg през устройство по Ваш избор. Телефонните сесии се провеждат по телефона, а онлайн сесиите с виртуална видеовръзка през Google Meet или по имейл, за което Ви е необходим интернет.

Кои са консултантите на Kabinet.bg?

Консултантите в онлайн платформата са професионалисти – психотерапевти, социални работници и психотерапевти в обучение, работещи под супервизия – с богат и разнообразен опит в работата с различни психотерапевтични и психо-социални подходи и с различни социални групи и теми. Повече за тях може да прочетете в страницата Кои сме ние.

Мога ли да си избера консултант?

Ние ще изберем най-подходящия консултант за Вас. Ще направим това спрямо заявката, оценка на нуждите и възможностите Ви за удобно време.

С един и същ консултант ли ще се виждам всеки път?

След като се свържете с нас по удобен за Вас начин и бъде направена оценка на нуждите Ви, ще бъдете насочени към конкретен консултант, с когото ще работите всеки път.

Колко време продължава една сесия?

Продължителността на сесията зависи от избраната от Вас и потвърдена от нас форма на терапевтична подкрепа – индивидуална, семейна или групова. Индивидуалните сесии са с продължителност от 45 минути, семейните са с продължителност до 90 минути, и груповите са с продължителност от 90 минути.

На какви езици работят консултантите на онлайн платформата Kabinet.bg?

Българският език е майчин за всички консултанти на Kabinet.bg. Екипът ни от консултанти работи също така на английски, френски, немски, руски, турски и гръцки език. Ако искате консултациите Ви да бъдат на език, различен от български, молим, да уточните това в заявката си.

Искам да имам терапевтична сесия на живо, възможно ли е?

Да, при определени обстоятелства и съгласие от двете страни, е възможно част от сесиите да се случват и на живо. За повече информация се обадете на 0800-20-202 или се свържете с нас по някои от описаните по-горе начини.

Искам да се включа в група за подкрепа, какво да направя?

Следете секцията Новини, където ще се публикува информация за сформирането на групи или се свържете с нас по описаните по-горе начини, като заявите желанието си за включване в група. В случай, че Ви одобрим за включване в група, ще имате възможност да участвате безплатно в до 8 групови онлайн срещи.

Трябва ли да съм болен от Covid-19 или да съм под карантина, за да имам право на безплатна консултация и психотерапия?

Не е задължително, в рамките на първите 5 сесии услугите на Kabinet.bg са безплатни за всички, които имат нужда от психотерапевтична помощ и емоционална подкрепа в условията на Covid-19.

Mога ли да получа информация за COVID-19 тук?

Ние ще изслушаме Вашите нужди и споделените чувства и ще Ви подкрепим в нещата, които преживявате като реакция към непознатата ситуация на криза по време на пандемия. Във връзка с епидемиологичната обстановка и медицинското лечение по време на Covid-19, нашите консултанти ще могат да предоставят само базисна насока към обществено достъпната към всеки един момент официална информация във връзка с вируса.

Услугите на Kabinet.bg не включват предоставяне на мнения, информация и консултации, свързани с медицински процедури, диагностика или насочване към лечение. Ако се нуждаете от спешна медицинска помощ, трябва да се обадите на телефон 112 (или или се запознайте с актуалната информация на coronavirus.bg) или да отидете в най-близкия кабинет за оказване на спешна помощ.

Партньори

Kabinet.bg e проект на Българското общество по групова анализа и групови процеси и предоставя безплатна психотерапевтична помощ и емоционална подкрепа на хора в най-голям риск и нужда в ситуация на Covid-19 благодарение на нашите дарители и партньори. Ако искате да станете партньори на Kabinet.bg, може да се свържете се с нас на info@kabinet.bg.

Kabinet.bg e създаден и работи с подкрепата на:
© 2020–2022 Всички права запазени за Kabinet.bg ∙ Общи условияПолитика за поверителност
Този сайт използва бисквитки. С влизането си в онлайн платформата Kabinet.bg на Българското общество по групова анализа и групови процеси Вие се съгласявате с Общите условия и Политика за поверителност.
Close