Меню
Запазете час за консултация
Попълнете, за да се свържем с Вас и да уточним времето и начина на консултацията Ви.

Телефонната линия работи от 10:00 до 16:00 часа всеки делничен ден. Видео консултация може да проведете от 8:00 до 20:00 часа всеки делничен ден.
Име и фамилия *
Пол *
Възраст *
Телефон *
Email *
Код на Вашата организация
Населено място *
Защо се обръщате към нас? Опишете накратко какво Ви тревожи? *
Какво очаквате от нас? *
Предпочитан начин за провеждане на консултациите *
Предпочитан език за провеждане на консултациите: *
Посочете кой ден е удобен за Вас? *
Видео консултации се провеждат всеки делничен ден от 8:00 до 20:00 часа.
Посочете кой час е удобен за Вас? *
Видео консултации се провеждат всеки делничен ден от 8:00 до 20:00 часа.
Имате ли предишен опит с психотерапия или консултации?
Как разбрахте за Kabinet.bg?
Има ли нещо друго, което е важно да знаем?
Изпращайки заявката за консултация, Вие се съгласявате с Общите условия и Политиката ни за поверителност.

Кои сме ние?

Kabinet.bg е онлайн платформа за психотерапевтична помощ и емоционална подкрепа, създадена от Българското общество по групова анализа и групови процеси© с подкрепата на CEI – Central European Initiative.

Консултантите ни са екип от професионални психотерапевти, социални работници и психотерапевти в обучение, работещи под супервизия – с дългогодишен и разнообразен опит в индивидуална и групова работа с деца и възрастни и психо-социална работа в общността.

За онлайн платформата Kabinet.bg

Covid-19 пандемията, в месеците в изолация и тревога, промени живота, ежедневието и навиците ни. Покачващият се брой на заболели по света и в България засилват усещането за живот „на пауза“. Тревожим се не само със здравето си. Тревожим се кои сме ние в новата ситуация и как ще продължим напред. Какво ще стане с живота ни?

В сложни времена имаме нужда от изслушване, разбиране и подкрепа. Това е и причина, поради която създадохме онлайн платформата Kabinet.BG – първото пространство за безплатна психо-социална подкрепа и психотерапия в условията на Coved-19 у нас.

Услугите ни са създадени за хора в риск и невъзможност за алтернативна психотерапевтична и емоционална подкрепа:
 • лекари и медицински персонал на първа линия;
 • хора в карантина;
 • здравословно или социално застрашени групи;
 • възрастни самотни хора;
 • хора, живеещи в изолация и с ограничен достъп до комуникация;
 • хора, претърпели болестта или загуба и техните близки;
 • жертви на домашно насилие;
 • младежи.

Кой може да се възползва от услугите ни?

В условията на Covid-19 всеки в нужда от подкрепа може да се възползва от възможностите на платформата – да получи консултация и насочване по телефон, имейл и чат, да започне индивидуална или семейна терапия през видеовръзка, да се включи в група за подкрепа.

Кой стои зад проекта?

Онлайн платформата Kabinet.bg е проект на Българското общество по групова анализа и групови процеси (БОГАГП). Платформата е създадена и до 31 декември 2020 година ще работи с финансовата подкрепа на Central European Initiative.

БОГАГП е неправителствена организация, създадена през 2013 година и регистрирана по ЗЮЛНЦ (гр. дело 708/2031 на СГС) за работа в обществена полза. Към Обществото има екип от професионални психотерапевти и социални работници с най-висок ценз за практикуване – по български и международни стандарти – на индивидуална и групова психотерапия, психотерапевти в процес на обучение и работещи под супервизия.

Обществото осъществява класическо обучение по психоанализа и групова анализа, други образователни проекти в областта на формалното университетско образование и последващо обучение, социални практики, използващи психотерапевтични подходи в работата с различни изолирани групи и общности, супервизия на практиката – съобразно най-високите стандарти и критерии за професионална правоспособност, лицензиране и практикуване на индивидуална и групова психотерапия и психоанализа по света.

В образователните си проекти Обществото работи в тясно сътрудничество с Университет „Зигмунд Фройд“ във Виена, с Психоаналитичен институт в Инсбрук и редица други местни и международни организации. В обучителните програми на Обществото преподават международно признати и с известност от целия свят психотерапевти и лектори. За целите на Covid-19 кризата терапевтите от екипа са специализирано и тематично обучени за адресиране на конкретните предизвикателства в настоящия период.

Кои са консултантите?

Консултантите от екипа на онлайн платформата Kabinet.BG са професионални психотерапевти и социални работници, които имат сериозен професионален опит, който обхваща над 200 терапевтични часа и 6 групови сесии с пациенти на седмица, опит в групи и социални проекти за подкрепа.

В проекта е ангажиран екип от над 15 професионални терапевта и социални работници на Обществото, компетентни в широк спектър проблематика:
 • тревожно-депресивни състояния (депресия, фобии, паник атаки, натрапчиви мисли);
 • травматични преживявания и загуби;
 • проблеми на пола и сексуалната ориентация;
 • хранителни разстройства;
 • зависимости;
 • детско-юношески поведенчески проблеми и др.

Към проекта ще се включат и психотерапевти в обучение, работещи под супервизия в подкрепа на работата на Обществото в различни други направления и дейности. За повече информация или ако желаете да се включите в обучение по психоанализа и групова анализа, може да посетите groupanalysis-bg.org.

Партньори

Kabinet.bg e проект на Българското общество по групова анализа и групови процеси и предоставя безплатна психотерапевтична помощ и емоционална подкрепа на хора в най-голям риск и нужда в ситуация на Covid-19 благодарение на нашите дарители и партньори. Ако искате да станете партньори на Kabinet.bg, може да се свържете се с нас на info@kabinet.bg.

Kabinet.bg e създаден и работи с подкрепата на:
© 2020–2022 Всички права запазени за Kabinet.bg ∙ Общи условияПолитика за поверителност
Този сайт използва бисквитки. С влизането си в онлайн платформата Kabinet.bg на Българското общество по групова анализа и групови процеси Вие се съгласявате с Общите условия и Политика за поверителност.
Close